Klachten2018Klachten

Therapie en coaching is een proces, waarin jij en ik ons best doen om tot een goed resultaat te komen. Natuurlijk kan het daarin gebeuren dat je denkt dat ik iets niet goed doe en waar je geen goed gevoel bij hebt. Dan wil ik dat natuurlijk graag weten. Vertel het mij en we zoeken samen wat er gaande is en wat ik kan doe om beter bij je aan te sluiten.
Misschien vind je het te lastig om het mij te vertellen. Dan is het wellicht een idee dat je de klacht opschrijft en naar mij mailt. Of dat je aantekeningen meenemen naar ons gesprek. Dan kunnen we samen kijken hoe we er het beste uit kunnen komen.

Ik ben geregistreerd bij het SCAG, een stichting die klachten en geschillen afhandelt voor de complementaire zorg. Mocht het zo zijn dat je – om welke reden dan ook- het idee hebt dat dit niet bespreekbaar is met mij, dan kun je een klacht indienen bij een geschillencommissie.
Er komt dan een onderzoek naar de ontvankelijkheid en de inhoud van de klacht. Hiervoor kun je terecht bij de Geschillencommissie Complementair en Alternatieve Zorg. Via deze link komt u bij de juiste websitepagina. Hier is ook nadere informatie te vinden over het indienen van klachten.
https://www.degeschillencommissiezorg.nl/clienten/zorgcommissies/complementaire-en-alternatieve-geneeswijzen