Lianda van der Knaap


Lianda van der KnaapDrs. Lianda van der Knaap MMC is Socioloog, NOBCO registercoach©, B.E.S.T. therapeut, EFT therapeut en Master ManagementConsultant©.

Ik ben getrouwd met Ad en we hebben samen twee volwassen kinderen die het huis uit zijn.

Hoe de relatietherapeut in mij is opgestaan

Na eerst banen in uitvoering, beleid en management heb ik in 1999 Organamic opgericht. Vanuit mijn eigen bedrijf werkt ik nu meer dan 17 jaar als organisatieadviseur, managementcoach en opleider voor managers. Ik ben gespecialiseerd in de menselijke kant van organisatieverandering en -ontwikkeling.

De vaak moeizame relaties in organisaties en de managers die ik coachte met relatieproblemen hebben mij ertoe bewogen me te verdiepen in relatietherapie. Na een zoek- en snuffeltocht door therapieland voelde ik mij erg aangesproken door de puurheid van Emotionally Focused Therapy. Wat ik daarin leerde herkende ik voor mijn eigen relatie, voor wat ik zag gebeuren in organisaties en wat ik zag in de liefdesrelaties om mij heen. Mijn managers kon ik meteen anders coachen en met groot effect. Teambuildings zagen er voorgoed anders uit. Ik deed de volledige EFTopleiding en besloot mij te bekwamen als EFT relatie therapeut. Naast managers en organisaties begeleid ik nu ook particulieren: stellen die willen werken aan hun relatie. Deze website heb ik speciaal voor hen gemaakt.

 

 

Ad van Marrewijk

01Ad van Marrewijk is opgeleid natuurgeneeskundig therapeut, vitaliteitcoach en EFT basistherapeut.

Ondersteunen voor vitale relaties

Mijn basis ligt in het tuinbouwbedrijf van onze familie. Ik bleek voor andere dingen in de wieg gelegd en heb mij geschoold in de natuurlijke gezondheidszorg. Zo werkte ik als drogist in een natuurdrogisterij en als voorlichter over voedingsupplementen. Parallel had ik een part-time praktijk als natuurgeneeskundig therapeut. In 2007 ben ik vennoot geworden in Organamic. Mijn specialiteit is professionals en managers met burnout klachten te begeleiden in een hun fysieke herstel d.m.v. gezondheid en of voedingsadviezen en met af en toe een ontspannende stoelmassage. Op een gegeven moment kwam Lianda in aanraking met EFT en zij heeft mij daarin betrokken. We werden daar erg enthousiast over en besloten de EFT opleiding te gaan doen.

Hierdoor zijn we in staat een nog completere ondersteuning te bieden bij levensvragen.

Vanaf 2002 is veel van mijn "vrije"tijd gaan zitten in het renoveren van het landgoed Theursot in Frankrijk. Het is nu ook omgevormd tot een prachtige logeer en studie plek. Waar we mensen kunnen ontvangen om ze mee te laten genieten van de cursussen, het huis en de omgeving.